П'ятниця, 07 серпня 2020 17:32

Яку техніку IVECO представила на виставці EXH.SM-2020. ФОТО

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, італійська компанія порадувала цікавими моделями важких вантажівок.

З 15 липня триває ОНЛАЙН виставка спец- та комерційної техніки Exhibition.SpecMachinery-2020 (EXH.SM-2020), в рамках якої представлені актуальні в Україні моделі світових виробників. 

Компанія IVECO в рамках заходу представила актуальні новинки вантажної техніки італійського бренду, доступні в Україні. Зокрема на стенді компанії можна знайти детальну інформацію щодо технічних характеристик, особливостей, комплектації для кожної окремої моделі. В рамках виставки на стенді IVECO представлені магістральний тягач IVECO S-WAY нового покоління та новий Trakker з різною колісною формулою.

IVECO S-WAY

Новий S-WAY – відмінне рішення, що відповідає нинішнім і майбутнім потребам в сфері перевезень. Це єдиний автомобіль в своєму класі, в якому для зниження витрат використовується такий широкий комплекс інтегрованих функцій.

Він також демонструє найвищу ефективність і продуктивність завдяки новим двигунам Євро-6 з системою IVECO HI-SCR*, а також технологіям, що знижують експлуатаційні витрати частково за рахунок більш високого крутного моменту і потужності, що розвивається двигуном.

Новий S-WAY пропонується в двох версіях, з трьома дизельними двигунами у восьми різних варіантах потужності та двома газовими двигунами. Доступні конфігурації з двома, трьома або чотирма осями.

Для нового S-WAY пропонуються три типи коробок передач:

  • 9-та 16-швидкісна МКПП
  • Роботизована коробка передач EUROTRONIC з керуванням на рульовій колонці
  • 6-ступенева АКПП.

Всі коробки передач відрізняються високою надійністю і низькими витратами на обслуговування. Передатні відношини зазнали оптимізації для збільшення продуктивності і ефективності автомобіля.​

Кабіна нового S-WAY створена для водія. Кращі в класі ергономіка, комфорт, безпека та інформаційно-розважальні системи забезпечують в кабіні оптимальну робочу обстановку, завдяки чому досягається максимальна продуктивність при виконанні будь-якого завдання.

Для нової лінійки пропонуються три кабіни - HI-WAY, HI-ROAD і HI-STREET.

Всі вони можуть бути оснащені системою IVECONNECT з сенсорним управлінням (що вбудована в передню панель), яка управляє функцією DRIVING STYLE EVALUATION, просунутими телематичними системами, аудіосистемою Hi-Fi і супутниковою навігацією.

IVECO Trakker

Новий Trakker розроблений для виконання будь-якої роботи за будь-яких погодних умов та на будь-якому покритті – від ґрунтових доріг до екстремальних умов за повної відсутності доріг – з найвищим рівнем безпеки, комфорту та продуктивності.

Переваги автомобілів IVECO сімейства Trakker:

  • європейська якість
  • низька вартість експлуатації
  • безпека (системи EBS/ASR)
  • високий комфорт робочого місця водія
  • товщина рами 10мм
  • металевий передній бампер

Trakker комплектуються двигунами Cursor, що оснащені системою турбонаддуву зі змінною геометрією та забезпечують відмінні ходові якості та найвищі в класі характеристики крутного моменту і потужності, а також пропонують цілеспрямовані рішення для зменшення споживання палива і часу простою транспортного засобу.

Новий Trakker оснащується 16-швидкісною механічною коробкою передач виробництва компанії ZF.

Вони ідеально адаптовані до призначення транспортного засобу, пропонуючи високий рівень надійності, низькі витрати на обслуговування та підвищену ефективність та продуктивність.

Пропонуються три варіанти кабіни:

- коротка (Hi-Land)
- довга (Hi-Track)
- довга з високим дахом (Hi-Track)

Новий Trakker може вміщувати до трьох осіб.

Навіть у кар’єрних автомобілях важливо мати місткі відсіки для речей, щоб акуратно скласти в них необхідні речі.

Про деталі щодо характеристик автомобілів, їх особливостей можна дізнатися на стенді компанії IVECO на виставці спец- та комерційної техніки Exhibition.SpecMachinery-2020 (EXH.SM-2020).




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: