Будівельна техніка

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, для розбору завалів Донеччина терміново закупила для своїх громад 20 британських екскаваторів-навантажувачів SiteMaster.
Китайський виробник Weheavy знайшов в Україні нового офіційного дилера – групу компаній «Техноторг».
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, модель 973 замінює 973K та приєднується до 160-сильної 953 та 202-сильної 963 у лінійці гусеничних навантажувачів Cat.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Dieci випустила на ринок новий зчленований телескопічний колісний навантажувач Pivot T80.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, лінійка компактних колісних навантажувачів New Holland Construction розширюється трьома новими моделями серії C – W60C, W70C і…
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Kubota представила новий компактний телескопічний навантажувач KTH4815-2 у чотирьох варіантах комплектацій.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, навантажувачі ZW310-7 забезпечують операторам ідеальне робоче середовище, яке зменшує втому оператора та підвищує продуктивність.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, RC150T працює за допомогою дистанційного керування та використовує свої «щелепи» для дроблення каміння, бетону, заповнювачів та інших…
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Palfinger нещодавно представила два нових продукти: вантажівку PAL Pro 58 і сервісний кран PSC 8600 TEC.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, 50-тонний гусеничний екскаватор Volvo EC500 з прямою стрілою базується на стандартній моделі EC500, але оснащений прямою стрілою…
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Caterpillar випустила компактний гусеничний навантажувач наступного покоління Cat 265.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, сьогодні для зведення потужної лінії оборони у вигляді фортифікаційних споруд дуже потрібна спеціальна техніка.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, екскаватор Komatsu PC490HRD-11 може використовувати навісне обладнання вагою від 2500 до 5000 кг.

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: