Понеділок, 26 вересня 2022 10:59

Рятувальники отримали новий вітчизняний піротехнічний автомобіль

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Validus Special Auto передала черговий броньований автомобіль ПМ-Л (піротехнічна машина легкого типу) для Головного управління ДСНС України.

В Україні, за офіційними даними, заміновано сотні тисяч квадратних кілометрів території. Аби повернути ці території до нормального життя, потрібні спеціалізовані авто із розмінування.

Із початку повномасштабного вторгнення росії в Україну компанія Validus Special Auto активно займається виробництвом таких спеціалізованих броньованих автомобілів. Їх було розроблено два типи: легкого і важкого типу для розмінування.

Вони направляються у службу із надзвичайних ситуацій і вже виконують свої функції на завданнях.

Спецавтомобіль ПМ-Л призначений для оперативної доставки піротехнічного розрахунку, спеціального обладнання, вибухових матеріалів до місця виявлення вибухонебезпечних предметів та їх транспортування до місця знищення, а також для зв'язку і оповіщення при виконанні завдань із розмінування.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, впродовж півроку ДСНС отримала кілька таких броньованих автомобілів легкого типу, але потреба на сьогодні залишається дуже великою.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: