Четвер, 22 вересня 2022 12:58

IVECO представила електричну версію DAILY

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, IVECO офіційно оголосила старт продажів eDAILY, «електричного двійника» культового DAILY, з усіма варіантами кузова – фургон, бортова платформа та мікроавтобус повною масою від 3,5т до 7,2т.

Крім вже відомих фірмових функції DAILY, він має і свої особливості – автономну модульну батарею ємністю 37 кВт/год, що дозволяє оптимізувати запас ходу і робить eDAILY готовим до виконання будь-яких задач.

Новий eDAILY також відкриває нові шляхи у кузовобудівному бізнесі, завдяки можливості встановлення на нього різних типів ePTO потужністю до 15 кВт. Це означає, що він може живити холодильні агрегати, крани та інше, навіть найвибагливіше обладнання, таке як маніпулятори для збирання сміття чи підйомні платформи.

Разом із eDAILY, IVECO пропонує клієнтам, що використовують засоби електронної комунікації, цілу екосистему спеціальних послуг.

Наприклад,  інноваційний застосунок eDAILY Routing, який взаємодіє з транспортним засобом і допомагає розрахувати запас ходу автомобіля, контролювати рівень заряду акумулятора, визначити точний час, необхідний для прибуття в пункт призначення.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, застосунок IVECO ON Easy Daily, оснащений голосовим помічником IVECO DRIVER PAL, який надає інформацію, актуальну для електромобілів -  перевірка стану систем автомобіля, рівня заряду акумулятора, дистанційне планування підзарядки та побудова маршруту до найближчої станції підзарядки.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: