Понеділок, 05 вересня 2022 11:54

В Києві з'явилася цікава пожежна автоцистерна Camiva

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, за півроку широкомасштабної війни Росії проти України до нас у країну прибули десятки одиниць пожежної техніки з багатьох країн - Великобританії, Німеччини, Франції та ін.

Днями в Києві була помічена одна з нещодавно переданих пожежних автоцистерн.

Це вантажівка Renault Midliner М210 (4х2), обладнана кузовною надбудовою французької фірми Сamiva. Остання має характерну форму, похилі борти.

Зазначимо, що ця компанія стала відома завдяки виробництву машин для ліквідації лісових пожеж – на базі повнопривідних шасі Renault Midliner (4х4). Такі всюдиходи, до речі, також недавно передані Україні.

Що ж до представленої автоцистерни Camiva, то вона, як видно, обладнана дворядною 4-дверною кабіною. Аналогічні моделі могли оснащуватись алюмінієвими резервуарами для води на 3000 або 4000 л.

На решітці радіатора встановлені чотири потужні прожектори. Шасі розраховане на повну масу 13 т і оснащується 6-циліндровим турбодизелем робочим об'ємом 6174 см куб. та потужністю 210 л. с.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, середньотоннажна модель Renault Midliner випускалася з 1979 по 2000 роки. Машини пропонувалися в різних виконаннях як за повною масою (6 – 16 т), так і двигунами (140 – 250 к. с.).




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: