Вівторок, 02 серпня 2022 08:11

Гірські штурмовики отримали 12 пікапів для мобільних вогневих груп

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, бійці 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади отримали від волонтерів 12 позашляховиків для розрахунків з ПЗРК та ПТРК.

Автомобілі вже працюють на передовій, допомагаючи українським військовим протистояти окупаційним військам Росії. Про це повідомив фонд компетентної допомоги армії «Повернись живим».

Вартість 12 новеньких переданих пікапів Toyota Hilux становить 11 мільйонів 982 тисяч 117 грн. Ці кошти пожертвували небайдужі громадяни та організації.

За словами директора фонду Тараса Чмута, завдяки новим машинам українські бійці зможуть швидко висуватися на рубіж вогневого ураження, знищувати противника та оперативно виходити з-під удару у відповідь.

«Нові машини дозволяють їздити, а не думати 24/7 про нескінченні ремонти, пошук запчастин, спеціалістів з ремонту та кожного виїзду переживати — доїдемо чи ні? Встигнемо виїхати з-під удару чи ні?..», – наголосив Тарас Чмут.

Команда Фонду обіцяє продовжувати забезпечувати позашляховиками бригади Сил оборони й надалі.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, нині запит на подібний автотранспорт у військах вимірюється тисячами одиниць. Автомобілі потрібні для забезпечення виконання бойових та логістичних завдань.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: