Субота, 09 липня 2022 11:35

Вітчизняний виробник вперше представив автоцистерну на базі сідлового тягача

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на Заводі спецтехніки «Техкомплект» вперше змонтували 8-кубову автоцистерну для транспортування світлих нафтопродуктів не на базове дорожнє вантажне шасі, а на тягач IVECO Stralis 400.

Автопаливозаправник (V=8 м3) призначений для перевезення рідких нафтопродуктів густиною до 860 кг/м3, а також заправки транспортних засобів через лічильник.

Також - для зливу нафтопродуктів самопливом зі своєї цистерни в ємність, розташовану нижче за рівень цистерни; зливу нафтопродуктів насосом, встановленим на автоцистерні Може бути виготовлений одно- або двосекційним.

Позаду автоцистерни, яка, до речі, на замовлення покупця оснащена опцією - передні та задні еліптичні днища, розташований модуль для роздачі та обліку нафтопродуктів, що перевозяться.

Крім прем'єрного використання як база не вантажного шасі, а сідельного тягача, примітно те, що покупець, дорожньо-будівельна компанія, надала давальницький тягач з пробігом.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в планах компанії надати вже цієї осені українському споживачеві можливість купувати бензовози з великим обсягом місткості цистерни на базі причіпної техніки (напівпричепи та причепи).




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: