Неділя, 12 червня 2022 11:31

Україна отримала бронемашини HUSKY TSV

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, до України почали надходити броньовані машини HUSKY Tactical Support Vehicle.

Відео з бронемашиною оприлюднили аналітики з Ukraine Weapons Tracker. Бронемашини передаються Збройним Силам України від Великої Британії.

Раніше повідомлялось, що українські військові проходять навчання у Великій Британії на броньованих машинах, які потім будуть доставлені в Україну.

Йдеться про 120 одиниць броньованих машин з яких 80 – це бойові броньовані машини Mastiff, Husky та Wolfhound.

В кінці травня українські військові вперше показали, як триває освоєння переданих Великою Британією бронеавтомобілів Wolfhound.

Нові бронемашини HUSKY лавах Збройних Сил України виробляються компанією Navistar Defense, дочірньої компанії Navistar International, яка є власником марки автомобілів International.

Представлений в 2006 році та розроблений паралельно з цивільним International MXT, MXT-MV значно модифікований для використання у військових цілях у порівнянні зі своїм цивільним аналогом.

TSV є варіантом MXT-MVA, модифікованим для задоволення вимог Міністерства оборони Сполученого Королівства за програмою Tactical Support Vehicle (TSV) для британської армії.

Випускається у трьох модифікаціях – позашляховик, машина швидкої допомоги та командно-штабна машина.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Міністерство оборони Великої Британії підписало контракти на 351 автомобіль (262 спочатку замовлено у 2009 році, ще 89 замовлено у 2010 році).




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: