Вівторок, 31 травня 2022 12:56

Вітчизняний виробник представив нову пожежну машину для умов воєнного часу

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на підприємстві «Пожмашина» створили нову автоцистерну АЦПТ-12,0.

У прифронтових та звільнених нашими мужніми воїнами ЗСУ населених пунктах гостро стоїть проблема забезпечення водопостачання людей.

Залишившись без централізованого водопостачання люди змушені шукати воду, а рятувальники та військовослужбовці шляхи та способи забезпечити їх.

Відповідно, як заявляють на підприємстві «Пожмашина», за рекордно стислі строки – 3 доби – там була створена нова автоцистерна АЦПТ-12,0.

Автоцистерна обладнана цистерною для питної води та призначена для її транспортування та короткочасного зберігання. Термоізоляція цистерни не дозволяє змінювати температуру рідини більш ніж на 2 °C протягом 10 годин при різниці температур рідини та навколишнього середовища (30±2) °C.

Цистерна виготовлена із неіржавіючої сталі, а її місткість становить 12 кубометрів. Модель оснащена насосом продуктивністю 400 л/хв. У якості базового шасі використовується SITRAK C7H.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, така автоцистерна здатна значно полегшити процес забезпечення водою, зберігаючи її належну якість та температуру.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: