Субота, 14 травня 2022 13:13

Dongfeng представив найновіший тягач із кабіною підвищеного комфорту

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, модернізований магістральний тягач Dongfeng Chenglong Т7 «Dragon Traveler» (6х4) належить до класу Life Class.

У ньому ми можемо бачити не тільки капотну вантажівку, зроблену в американському стилі, але й цілий готельний номер з усіма зручностями.

Порівняно з попередником змінився зовнішній вигляд. У цього Dragon Traveler абсолютно нова передня решітка з вертикальними напрямними і логотип, що світиться.

У дзеркалах заднього виду було розміщено компактні камери дистанційного спостереження, що дозволяє отримати круговий огляд навколо автомобіля.

«Мандрівник» також комплектується LDWS (Lane Departure Warning System) системою стеження за смугою руху, FCW (Forward Collision Warning) системою попередження про можливе зіткнення, системою курсової стійкості ESC та пристроєм моніторингу втоми водія.

У приводі використовується 560-сильний двигун Dongkang Z14 (від СП Dongfeng-Cummins) та автоматична коробка передач Eaton ECE12AMT.

Внутрішній простір усієї кабіни було перероблено. Якщо раніше стіл для їжі був відкидним і розташовувався за кріслом партнера, то тепер стіл з індукційною плитою перемістився в центральну зону між кріслами.

На старому місці столу зараз знаходиться стійка з піччю НВЧ, холодильником та пральною машинкою. Остання опція стала помітним нововведенням.

З правого борту у бічному обтічнику з'явилася висувна літня кухня. Перебуваючи на стоянці, водій тепер зможе витягнути кухонний модуль, що включає індукційну плиту та раковину із краном. Таким чином, у теплий день приготування їжі стане зручнішим.

В кабіні передбачений повний набір всіх зручностей: пласка підлога, багато вільного простору, зручні ліжка, санвузол з душем і туалетом. Водій та напарник отримали зручні шкіряні крісла.

У стандартній комплектації тягач постачається з функціональним рульовим колесом. Його кнопки дозволяють регулювати гучність мультимедіа, реагувати на дзвінки та контролювати систему круїз-контролю.

У центральній консолі автомобіля встановлено великий РКІ монітор, який транслює ТБ та відео програми, а також візуалізує картинки із зовнішніх камер дистанційного спостереження. Шатл автоматичної коробки також інстальований в центральну консоль.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, за кріслом водія розташована душова кабіна. У цьому боксі знаходиться умивальник з нержавіючої сталі, душ із вбудованим 30-літровим електричним водонагрівачем і переносний біотуалет.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: