Вівторок, 03 травня 2022 11:41

Американці представили унікальний пожежний автомобіль для бездоріжжя

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Acela Truck Company представила новітню високомобільну пожежну машину Acela Straya, розроблену на повнопривідному шасі 4×4.

Американський автовиробник розробив свою новинку на японському шасі Isuzu NRR. До цього Acela додала свій великий досвід у галузі виробництва армійських транспортних засобів.

Це поєднання компонентів від військової техніки з позашляховим шасі Isuzu дало змогу створити пожежний автомобіль Acela Straya, призначений для пожежогасіння у важкодоступних місцях, дістатися яких можна тільки, долаючи екстремальне бездоріжжя.

Новий Acela Straya оснащений 8-літровим двигуном ISUZU 6HK1-TCC потужністю 191 кВт (260 к. с.), 6-ступінчастою автоматичною коробкою передач Allison LCT2500, ведучими мостами Meritor 3000 та 41-дюймовими позашляховими шинами.

Пожежна вантажівка Straya з повною масою 8845 кг буде доступна в конфігураціях з однорядною кабіною та кабіною для екіпажу, що вміщає до семи осіб, а також кількома варіантами колісної бази. Д

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, дорожній просвіт автомобіля становить 498 мм, глибина подолання броду досягає 104 см, а радіус повороту — 15,2 м.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: