Субота, 26 лютого 2022 12:45

BYD отримав найбільше в історії замовлення на електричні тягачі

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія BYD оголосила, що шведська вантажна технологічна компанія і розробник електрифікованих та автономних вантажівок Einride придбала 200 важких електричних тягачів з батарейним живленням 8TT

Більшість замовлених автомобілів - це магістральний тягач BYD 8TT 3-го покоління з розширеним діапазоном і кабіною, розробленою Вольфгангом Йозефом Еггером, відомим колишнім головним дизайнером Audi.

Нагадаємо, новий BYD 8TT був представлений минулого року зі стильною кабіною з пневмопідвіскою, яка відрізняється покращеною аеродинамікою та енергоефективністю, а також просторим та ергономічним інтер'єром.

Тягач 8TT повною масою 47627 кг у складі з напівпричепом призначений для регіональних перевезень та розподільчих операцій. Вантажівка оснащена електродвигуном потужністю 483 л. і максимальним крутним моментом 2400 Нм.

Електродвигун живиться від безпечних та надійних залізо-фосфатних акумуляторних батарей ємністю 422 кВт*год. або 563 кВт*год., останні з яких дозволяють мати робочий діапазон до 320 км.

Також в комплектацію входять система електронного гальма стоянки, функції безключового доступу і запуску натисканням кнопки, а також можливість зарядки CCS1 потужністю до 185 кВт.

Крім того, електричні тягачі BYD 8TT в стандарті постачаються з вдосконаленими системами допомоги водієві (ADAS), які включають автоматичне екстрене гальмування, адаптивний круїз-контроль, систему попередження про вихід зі смуги руху і виявлення сліпих зон, що робить водіння простішим і безпечнішим.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, наразі BYD має в експлуатації понад 200 вантажних акумуляторних електромобілів у США.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: