Субота, 12 лютого 2022 12:23

Nissan представив три нові версії свого позашляхового пікапа

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, каліфорнійська студія Nissan Design America (NDA) підготувала одразу три спеціальні версії моделі Frontier, яка дебютувала рік тому.

Всі версії називаються концептами, але за фактом демонструють можливості допрацювання. В всіх трьох випадках за основу взяли «Фронтир» з подвійною кабіною (у сімействі також є полуторна King Cab), але в різних рівнях виконання.

Виробник адресує новинку найрізноманітнішої аудиторії: любителям хардкорного бездоріжжя, оверлендерам, серферам та каякерам, рибалкам та мисливцям.

Для версії Project 72X взяли найпростіший Frontier Crew Cab S - але не з базовим заднім, а з повним приводом, що жорстко підключається. Автори надихалися вінтажним Datsun 720, який був дуже популярний через доступність і рекламувався у вісімдесяті як ідеальний транспорт для любителів активного відпочинку.

Головна фішка проекту – білі сталеві колеса, насправді – запаски для сучасного пікапа. При цьому взуті в позашляхові шини Hankook Dynapro AT2 265/70 R17 від топового Frontier Pro-4X. Також Project 72X отримав 2,5-дюймовий ліфт-комплект Calmini, спеціальні наклейки та написи.

Concept Project Hardbody на базі просунутого Frontier Crew Cab SV 4x4 – посвята Nissan D21 Hardbody, першому пікапу з дизайном від NDA, що уславився, в тому числі, завдяки успішним виступам у різних змаганнях.

В даному випадку вихідна машина отримала 3-дюймовий ліфт-кит, кастомні диски з класичним квадратним дизайном, шини BF Goodrich All-Terrain TA K02 285/70 R17, елементи обважування та захисту від Frontier Pro-4X, додаткову світлотехніку в задній частині даху, особливу графіку.

Nissan Frontier Project Adventure Concept Project Adventure, як і слідує за назвою, підготовлений для любителів подорожей. Його зробили на 5 дюймів вищим за донорський Frontier Pro-4X і забезпечили всім необхідним, щоб над дахом і навантажувальним майданчиком можна було встановити намет.

Для тих, хто все ж таки занудьгує на природі, у вантажну платформу вбудована аудіосистема.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, всі актуальні Nissan Frontier оснащують 3,8-літровим атмосферним двигуном V6, що з'явився ще до зміни поколінь, на 314 к.с. та 380 Нм. Він поєднується лише з дев'ятидіапазонним автоматом.

 

 

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: