П'ятниця, 11 лютого 2022 11:51

Замовили найбільшу в Європі партію електричних вантажівок Volvo

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, пошта Норвегії замовила велику партію електро-акумуляторних вантажівок Volvo

У жовтні минулого року компанія DFDS замовила 100 одиниць повністю електричних вантажівок Volvo FM Electric, які були доповнені ще 25 одиницями, що стало найбільшою в Європі угодою для шведського автомобілебудівника.

Volvo Trucks повідомила, що ряди її великих клієнтів поповнила Пошта Норвегії із замовленням на 29 одиниць повністю електричних вантажівок, що включають 2-вісні моделі FL і 3-вісні FE в різних конфігураціях, але з однаковою трансмісією та акумулятором на 265 кВтг.

Це ще одне з найбільших замовлень на вантажівки Volvo з альтернативними силовими агрегатами.

Volvo Trucks пропонує в Європі п'ять моделей повністю електричних вантажівок для широких транспортних додатків. Цей діапазон пропозицій включає важкі моделі Volvo FH, FM та FMX Electric повною масою до 44 тонн, які будуть випускатися у наступному півріччі, а також серійні моделі Volvo FL та FE Electric для міських перевезень та утилізації відходів.

В ході розвитку свого електротранспорту Volvo Trucks намагається зробити свої вантажівки на батарейках ще ефективнішими та економічнішими. Нещодавно вантажівка Volvo FH Electric пройшла в Німеччині незалежні випробування на енергоефективність, де довела, що його діапазон у повністю завантаженому стані перевищує заявлений.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, окрім цього, днями модель Volvo FH Electric протестувала нову запатентовану функцію безпеки Active Grip Control, що значно покращує стабільність, прискорення та гальмування на слизькій дорозі.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: