Четвер, 27 січня 2022 09:50

IVECO представила газову версію S-WAY із додатковим запасом ходу

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія IVECO розширила доступні варіанти паливних ємностей для сідельних тягачів IVECO S-WAY 4×2, що працюють на стиснутому природному газі (CNG).

Конструктори оптимізували шасі газової вантажівки та змогли максимально збільшити доступний простір для розміщення більш містких балонів. В результаті загальний обсяг палива досяг 1052 л, що на 132 л більше, аніж це було у попередній моделі.

Вражаюче  15-відсоткове збільшення забезпечило пропорційне зростання дальності ходу автомобіля з однієї заправки. Газові балони сформовані в пакети по чотири штуки та встановлені з обох боків шасі.

Якщо замовляти сідельний тягач із цими збільшеними ємностями, то мінімальна висота монтажу становитиме 190 мм.

У листопаді 2020 року розпочалися продажі діапазону IVECO S-WAY, який на сьогоднішній день є найновішим і найпередовішим модельним рядом важких вантажівок IVECO.

Газові моделі IVECO S-WAY доступні покупцям у вигляді тягача чи шасі. До них пропонуються чотири варіанти двигуна CURSOR, здатного працювати як на зрідженому, так і на стиснутому природному газі.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, найпотужнішим серед них є 6-циліндровий, рядний 460-сильний двигун IVECO N60 ENT G з іскровим запаленням.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: