Вівторок, 18 січня 2022 10:56

Volkswagen представить свій перший повністю електричний мікроавтобус

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, серійний Volkswagen ID.Buzz представлять вже 9 березня цього року.

Volkswagen за традицією продовжує підігрівати інтерес до своїх майбутніх новинок. Два роки тому перед прем'єрою інформація про новий Caddy «зливалася» по крихтах, минулого року аналогічним чином викривали і новий Multivan.

Тепер надійшла черга і першого повністю електричного мікроавтобуса марки: нещодавно стало відомо, що серійний Volkswagen ID.Buzz буде представлений 9 березня цього року.

Власне, перші концепти майбутньої новинки з'явилися ще декілька років тому. Навесні 2018 показали пасажирський варіант, а восени того ж року - вантажний фургончик на тій же основі. Тоді стало зрозуміло, що стилістично цей електромобіль наслідує образ предка комерційних машин марки — моделі Т1.

І нарешті минулої осені був продемонстрований вже майже серійний варіант ID.Buzz - його форми приховувало лише камуфляжне забарвлення.

Втім, є вже і деяка технічна інформація. Так, відомо, що електровен (як, мабуть, і майбутній фургон на його основі) буде побудований на модульній платформі МЕВ у найдовшій версії. Також, за чутками, ID.Buzz має отримати батарею ємністю 111 кВт•год, якої вистачить на 600 км пробігу.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, оголошення інших параметрів моделі, як і повного розуміння його зовнішнього вигляду, чекати залишилося зовсім недовго - до початку весни.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: