Понеділок, 20 грудня 2021 11:47

Renault запускає спецсерію відновлених «гоночних» вантажівок

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в Renault Trucks вигадали спосіб повернути європейських далекобійників на дороги, представивши спецсерію відновлених вантажівок з пробігом T Robust 13L.

В компанії впевнені, що гоночна ліврея допоможе привернути увагу водіїв.

Підрозділ Renault Trucks займається відновленням вантажівок із пробігом. На підприємстві Used Cars Factory автомобілі «освіжають» з використанням оригінальних запчастин, а процеси аналогічні до збирання нових машин.

Французи повідомляють, що одне із завдань нової лінійки вантажівок – допомогти перевізникам зацікавити водіїв на тлі дефіциту кадрів. В результаті на відновлені вантажівки нанесли червоні, чорні та сірі візерунки, які мають підкреслити потужність 13-літрового двигуна.

Назву спецверсії дизайнери також розмістили над решіткою радіатора і на дверях, а в салоні з'явилися елементи з карбону.

Нова лінійка повністю складається з тягачів Renault Trucks T з двигунами DTI 13 потужністю 440, 480 або 520 к. с. У Renault уточнюють, що слово robust (міцний) у назві спецсерії вказує на надійність і довговічність мотора.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, гарантія на відновлений мотор становить 3 роки або 1 млн кілометрів (стільки ж, скільки на новий), причому компанія зобов'язується вчасно змінювати деталі, що зношуються, і проводити регламентні роботи.

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: