Понеділок, 06 грудня 2021 13:53

В Україні представили новий вітчизняний автопаливозаправник на шасі IVECO

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, це новий 4-кубовий паливозаправник ATZ-4 на базі IVECO Daily 70C16

Завод спецтехніки «Техкомплект» виготовив новий 4-кубовий автопаливозаправник на базі італійського шасі IVECO Daily 70С16.

Це черговий спільний проект Заводу спецтехніки «Техкомплект» та компанії «АМАКО Україна», що постачає в Україну вантажну автотехніку IVECO.

Автопаливозаправник (V=4 м3) призначений для перевезення рідких нафтопродуктів густиною до 860 кг/м3, а також заправки транспортних засобів через лічильник; зливу нафтопродуктів самопливом зі своєї цистерни в ємність, розташовану нижче за рівень цистерни; зливу нафтопродуктів насосом, встановленим на автоцистерні.

Модель може пропонуватися в одно чи двосекційному виконанні.

Відзначимо, що вантажне шасі IVECO Daily пропонує широкі можливості конфігурації

Опорна конструкція шасі IVECO Daily виконана зі швелера високої міцності. Рама плfска, що покращує прохідність машин бездоріжжям і є незамінною надійною опорою для кузова будь-якої конфігурації.

Нові моделі IVECO Daily забезпечені передньою підвіскою QUAD-LEAF, яка гарантує стабільність пересування з повним завантаженням вантажівки за різких змін напрямку руху.

Нова підвіска забезпечує високі експлуатаційні показники: максимальне навантаження 1900 кг у автомобілів вагою 3,5 тонни; підвищення жорсткості конструкції.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, вантажні шасі IVECO Daily, вага яких перевищує стандарт 3,5 тонн, оснащені підвіскою QUAD-TOR. У ній використовуються торсіони замість листових пружин.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: