Четвер, 02 грудня 2021 14:16

IVECO T-Way здобула престижну нагороду «German Design Award»

Німецька рада з дизайну обрала IVECO T-Way переможцем в номінації «Відмінний дизайн продукту» в категорії «Подорожні транспортні засоби». Спроектована для міцності та надійності в найекстремальніших позашляхових місіях, це найміцніша вантажівка у важкій лінійці бренду яка також має ключові елементи дизайну, які нагадують нову важку лінійку IVECO WAY та ДНК бренду.

IVECO T-Way отримала престижне визнання переможця «Відмінний дизайн продукту» в категорії «Подорожні транспортні засоби» German Design Awards 2022, однієї з найпрестижніших дизайнерських нагород в усіх галузях. Її нагородила Німецька рада дизайну, один із провідних світових центрів компетенції з комунікації та управління брендом у сфері дизайну. Журі у складі 37 видатних експертів з дизайну з 10 різних країн, які представляють індустрію дизайну, бізнес, академію та науку, обрали IVECO T-Way для цієї нагороди.

German Design Awards святкує свою десяту річницю випуском на тему «Як думають дизайнери», в якому особлива увага приділяється багатьом способам, за допомогою яких дизайнери знаходять відповіді на все більш складні питання, від нових цифрових технологій до кліматично нейтрального виробництва. Це ідеально відноситься до IVECO T-Way, найміцнішого автомобіля у важкій лінійці бренду, розробленого для стійкості та надійності в найекстремальніших позашляхових місіях.

Дизайн IVECO T-WAY зосереджений на перекладі основних елементів лінійки IVECO WAY для конкретної місії бездоріжжя. Він виділяється своїм жорстким, але стильним зовнішнім дизайном, де естетичні пропорції між кабіною та шасі разом із міцним повністю металевим бампером виражають потужність та впевненість. Це поєднується з інтер’єром кабіни, зосередженим на комфорті та безпеці водія, що має чудову ергономіку, інтегровані технології та передові можливості підключення. Кожна деталь налаштована на забезпечення максимальної функціональності в позашляховій місії. Загальний дизайн характеризується такими елементами, як гордим логотипом, який домінує над дуже деталізованою та виразною решіткою радіатора, а також фірмовою формою фар – усі елементи стилю, що нагадують ДНК IVECO.

Марко Армільято, CNH Industrial Strategic Design, прокоментував: «Ми дуже пишаємося тим, що IVECO T-Way був відзначений такою престижною нагородою. Він поділяє дизайн, орієнтований на водія, який ми представили з новою серією важких автомобілів IVECO WAY, яка дуже швидко стала популярною серед водіїв. Це конструкція з високими амбіціями щодо підвищення стандартів міцності, надійності, ефективності та орієнтації на водія – і робить це зі стилем!»

Нагадаємо, широкий асортимент продукції бренду включає Daily, автомобіль, який охоплює сегмент ваги автомобілів від 3,3 до 7,2 тонн, Eurocargo від 6 до 19 тонн і, у важкому сегменті понад 16 тонн, модельний ряд IVECO WAY з дорожнім IVECO. S-WAY, позашляхові IVECO T-WAY та IVECO X-WAY для легких позашляхових завдань. Крім того, бренд IVECO Astra виготовляє вантажівки підвищеної прохідності, жорсткі та шарнірні самоскиди, а також спеціальні автомобілі.

В IVECO працює близько 21 000 людей по всьому світу. Вона керує виробничими ділянками в 7 країнах Європи, Азії, Африки, Океанії та Латинської Америки, де виробляє транспортні засоби, що використовують новітні передові технології. 4200 точок продажу та обслуговування в більш ніж 160 країнах гарантують технічну підтримку, де б не знаходився автомобіль IVECO. 

Детальніше про IVECO: https://www.iveco.com/ukraine/pages/homepage.aspx




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: