Четвер, 25 листопада 2021 12:45

Шведи розпочали виробництво 16-тонних міських електровантажівок

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, шведський стартап Volta Trucks оголосив про початок збирання перших 25 прототипів електричного 16-тонного комерційного автомобіля Volta Zero перед запуском серійного виробництва.

Остаточний дизайн вантажівки Volta Zero, створений компанією-партнером Astheimer Design в Уоріці, Великобританія, дуже тісно переплітається з оригінальним демонстраційним автомобілем, завдяки його сучасному та інноваційному зовнішньому вигляду та упаковці.

Революційна кабіна та першокласне робоче середовище для водіїв з низьким центральним сидінням для покращення видимості та безпеки будуть збережені протягом усього виробництва, у тому числі у трьох майбутніх моделях повною масою 7,5 т, 12 т та 18 т.

Незважаючи на велику схожість із оригінальним демонстраційним автомобілем, усі панелі кузова були перероблені та оновлені для остаточного дизайну.

Найбільш помітні, але все ж таки незначні візуальні зміни включають видалення горизонтальної передньої світлової смуги на масці автомобіля і заміну діагонального поділу кабіни і вантажною вертикальною лінією для підвищення ефективності конструкції транспортного засобу.

Всередині змінилася лише колір і матеріали, де світла шкіра була замінена більш практичним вугільним кольором, а дерев'яна підлога з дерева тика замінена більш зносостійким гумовим килимком.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на даний час Volta Trucks розпочала виробництво перших дорожніх прототипів Volta Zero на новому заводі компанії Steyr Automotive в Австрії (раніше MAN Truck та Bus Austria), які пройдуть перевірку його конструкції (DV) та систем на спеціалізованому підприємстві в Ковентрі, Великобританія.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: