Вівторок, 16 листопада 2021 12:43

Krone представила нове покоління напівпричепів для міських перевезень

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, німецька компанія Krone оновила фірмову лінійку напівпричепів тентів Profi Liner City.

На початку новинка буде представлена ​​у довгообазному виконанні. При довжині 16,7 м, вона розрахована на перевезення контейнерів завдовжки від шести до 13,7 метра.

Слово City у назві моделі напівпричепа вказує на його призначення для роботи у межах міста. У компанії окремо відзначають маневреність моделі та простоту конструкції: задня вісь напівпричепа має максимальний кут вивернення в 25 градусів.

Для транспортування великих контейнерів в конструкції напівпричепа передбачено спеціальну прибудову, а вберегти механізм сідельно-зчіпного пристрою від зайвого навантаження під час перевезення «коротких» контейнерів дозволяє запатентована технологія.

Підвищити вантажопідйомність за мінімальної маси в конструкції рами покликана сталь марки S700. Щоб висота напівпричепа не перевищувала максимально дозволених у багатьох країнах чотирьох метрів, у ньому використовується конструкція типу «гусяча шия».

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, таке рішення також дало змогу знизити центр ваги.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: