П'ятниця, 12 листопада 2021 12:46

Стартував випуск чотиривісних самоскидів Mercedes-Benz Arocs

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на заводі у Бразилії стартував випуск чотиривісних самоскидів Mercedes-Benz

Будівельне сімейство самоскидів Mercedes-Benz Arocs добре відоме у Європі. Тепер стало відомо, що на бразильському заводі Daimler стартувало виробництво важких чотиривісних версій цієї машини з особливими доробками для місцевого ринку.

Йдеться про версію з колісною формулою 8х4. Такий Arocs доступний з двигунами потужністю до 360 к.с. та роботизованою трансмісією. Також можливе встановлення кузовів об'ємом від 20 до 24 кубометрів.

Локальні доробки включають колеса підвищеної вантажопідйомності — кожне з них розраховане на навантаження до п'яти тонн. Новинка отримала також посилені мости. В результаті технічна маса такого самоскида досягає 59 тонн.

Серед інших особливостей бразильського Arocs - змінені передавальні числа у роботизованій коробці, підібрані під місцеві умови експлуатації. Також бразильський Arocs оснащується спеціальними баками для палива та АdBlue – заправку можна здійснювати з одного боку.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, На даний момент у Бразилії та сусідніх країнах замовлено вже близько 200 подібних самоскидів. Перші машини до клієнтів прийдуть наприкінці року.

Нагадаємо, що ознайомитися із перевагами нових автомобілів Mercedes-Benz можна завітавши до ПрАТ «АТП «Атлант», офіційного дилера Mercedes-Benz в Україні.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: