П'ятниця, 12 листопада 2021 10:08

Вантажівки Scania отримали революційну силову лінію

Це перший масштабний запуск нового продукту Scania після презентації вантажівок нового покоління, який відбувся 2016 року – повідомляє SpecMachinery.com.ua.

«Сьогодні ми не просто представляємо нову платформу для силових агрегатів, ми реалізуємо дуже важливу ініціативу, спрямовану на зміцнення провідної позиції Scania у сфері «зеленого» транспорту до кінця цього десятиліття», - пояснює Александер Власкамп, Виконавчий віцепрезидент і керівник відділу продажів і маркетингу компанії. «Наша націленість на підвищення ефективності транспорту спонукає до реалізації необхідних змін у сфері декорбанізації світу, і наш новий модельний ряд двигунів та трансмісій є одним із важливих внесків у ці зміни».

Це перший масштабний запуск нового продукту Scania після презентації вантажівок нового покоління, який відбувся 2016 року. Зараз Scania представляє не лише нову платформу для двигунів, але й послуги та нові функції, спрямовані на зміцнення своєї позиції провідного виробника великовагових вантажних автомобілів преміум класу – передає SpecMachinery.com.ua.

«Як ми бачимо, транспортна промисловість дуже швидко змінюється, і потреби клієнтів у максимальній загальній економічності експлуатації та екологічно сталому майбутньому нерозривно поєднані між собою», - говорить Александер Власкамп. - «Scania поставила перед собою амбітні цілі, можливо вищі, ніж інші виробники. Не тому, що ми вважаємо досягнення цих цілей легким завданням, а тому, що ми просто не бачимо іншої альтернативи дійсно зменшити викиди парникових газів до значень, встановлених Паризькою угодою 2016 року». 

Нова платформа двигунів Scania стандарту Євро 6 потужністю від 420 до 560 к.с. обіцяє економію палива в середньому до 8% у сфері магістральних перевезень. Всі двигуни можуть використовувати в якості палива гідровану рослинну олію (HVO), а два двигуни можна замовити у версії, що працює на біодизелі (FAME). Згодом з’являться нові розробки для ринків за межами Європи і для двигунів на біогазі. У новій силовій лінії також використовують нові коробки та осі.  

Новий вид сервісних контрактів Scania ProCare розроблений для тих клієнтів, які хочуть забезпечити безперебійну роботу свого автопарку. Scania також пропонує в якості опції цифрові дзеркала заднього виду для підвищення рівня безпеки.

«Scania продовжує рухатися у напряму збільшення пропозицій у сфері екологічно ефективних рішень для своїх клієнтів», - каже Власкамп. - «У найближчі роки частка вантажівок, що працюють на поновлюваних видах палива, та електрифікованих транспортних засобів дуже швидко збільшуватиметься, але наразі ми продовжуємо залежати від двигунів внутрішнього згоряння. Саме тому новий двигун Scania є важливим етапом, він забезпечить просування у бік суттєвої декарбонізації до кінця цього десятиліття».

В Україні вантажівки на новій платформі двигунів стандарту Євро 6 будуть доступні для замовлення у 4-му кварталі 2022 року, стандарту Євро 5 – осінь 2023 року. Нові коробки передач Scania G33 та Scania G25 вже доступні для замовлення. Подробиці можна дізнатися у відділах продажу Scania в Україні.

Медиа




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: