Середа, 20 жовтня 2021 11:37

Представили перший самоскид IVECO T-Way з кузовом KH-KIPPER

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, польська компанія KH-KIPPER виготовила тристоронній самоскидний кузов W3H, який вперше був змонтований на чотиривісному шасі IVECO T-Way.

Нагадаємо, що у квітні 2021 року відбулася прем'єра моделі IVECO T-Way, яка стала «спадкоємцем» традицій IVECO Trakker. Новий T-Way - це потужна вантажівка підвищеної прохідності, спеціально спроектована для екстремальних умов експлуатації.

Платформа W3H обладнана гідроприводом лівого борту (управління за допомогою джойстика), який може опускається плавно вниз на кут 180 °.

Це дає змогу автонавантажувачам близько під'їхати до самоскида і легко покласти піддони, наприклад, із плиткою. При опусканні гідроборта на 90 ° з'являється можливість вивантаження вбік на деякій відстані від вантажівки.

Вивантаження сипучих вантажів, наприклад, піску або гравію, здійснюється автоматично після відкриття петлею заднього борту.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, кузов W3H покритий лакофарбовими матеріалами фірми NOVOL, які надають платформі металевий відтінок, а також захищають метал від корозії.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: