Субота, 16 жовтня 2021 12:38

Поляки представили напівпричіп-мобільний готель, площею до 33 м2

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, цільнометалеві напівпричепи отримують друге життя разом з розробниками польської компанії GoodSpot

Річ у тім, що цільнометалевий або ізотермічний кузов напівпричепа ідеально підходить для переобладнання у мобільний готель, або дім на колесах. Представники компанії розпочали виробництво з двох готельних напівпричепів, але у планах розміщення подібних мобільних готелів у всіх ключових туристичних точках Польщі.

Мобільні апартаменти, площею 33 м2, можна перемістити тягачем у будь-яку точку: до моря, до озера, в гори, посеред лісу.

Для любителів активного відпочинку напівпричіп досить вигідний для подорожей: великий простір у порівнянні з причепом-дачею або наметами, цілковита автономність з рівнем тризіркового готелю.

Для виготовлення мобільного готелю представники компанії переобладнують старі цільнометалеві напівпричепи, відновлюючи ходову систему, посилюючи конструкцію і врешті додаючи усе необхідне обладнання і меблювання для комфортного відпочинку.

Мобільний готель не вимагає підключення до джерел електрики, газу та води. Також виконується оновлення зовнішньої частини напівпричепа.

Засновники проекту стверджують, що передусім проект розрахований на спільноту, до якої входять учасники активного відпочинку в різних куточках Польщі. За достатньої кількості мобільних готелів, учасники зможуть проголосувати, у яких місцевостях необхідно встановити напівпричіп.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, охочі можуть взяти участь у проекті, інвестуючи у переобладнання цільнометалевих напівпричепів у мобільний тризірковий готель.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: