Понеділок, 11 жовтня 2021 13:25

У Iveco Group з'явився власний логотип

On-Highway - це нова реальність, яка формується як глобальна організація, що має завдання захищати, підтримувати та зміцнювати вісім унікальних, але єдиних брендів. Це нова група Iveco, і оприлюднення її логотипу є подальшим кроком до завершення виділення цього бізнесу від CNH Industrial N.V. (NYSE: CNHI / MI: CNHI), яке, як очікується, відбудеться на початку 2022 року.

Уособлення цієї реальності - це її власний інституційний логотип, який зображує Iveco Group як холдингову компанію. Маючи легкий і елегантний дизайн, він надає значення брендам, які він розміщує,  і віддає належне їхній багатій та спільній спадщині, чітко окреслюючи обрану траєкторію. Ім'я, яке пояснює довгу подорож цих промислових підприємств, починаючи з 1975 року з утворенням корпорації промислових транспортних засобів.

Унікальна ідентичність, яка використовує стриманий шрифт, що містить розрізи та нахили деяких літер, щоб відобразити гостру спрямованість групи. Сірий колір викликає відчуття стабільності та сильної промислової ДНК, що служить підказкою для скромного, але  працьовитого шляху для Компанії, оскільки вона впевнено працює над досягненням своїх цілей. Синя крапка між словами «Iveco» та «Група» перериває колірну гаму, щоб сигналізувати про майбутнє, на яке впливають стійкі інновації. Це коло додає ще один елемент, який буде служити центральною точкою та динамічним графічним об'єктом, пропонуючи баланс та  приділяючи увагу деталям у повній композиції логотипу.

Під логотипом струмень брендів, розкиданих по одному горизонту. У центрі Групи - бізнес-маяк: IVECO - новаторська торгова марка комерційних автомобілів, яка проектує, виготовляє та продає на ринок важкі, середні та легкі комерційні транспортні засоби та FPT Industrial - ядро Групи, яка забезпечує продукти своїх сестринських брендів своїми вдосконалені двигуни та трансмісії і залишається глобальним лідер у наданні свого широкого спектру технологій трансмісії клієнтам у сільському господарстві, будівництві,  морській промисловості, виробництві електроенергії та комерційному транспорті.

Поряд з ними на передовій знаходяться автобуси преміум-класу та масового транспорту IVECO BUS та HEULIEZ; Iveco Defence Vehicles для високоспеціалізованого обладнання оборони та цивільного захисту; ASTRA, світовий експерт у великомасштабних важких кар’єрах  та  будівельних автомобілях; відомий у промисловості виробник пожежної техніки та обладнання Magirus; і нарешті, але стратегічно на вершині хвоста розташувався IVECO CAPITAL, фінансова частина групи Iveco, яка підтримує їх усіх. Фактично підрозділ фінансових послуг стане наріжним каменем нових бізнес-моделей групи Iveco, особливо в сфері альтернативної сили.

Подивіться на новий логотип у русі:

Медиа




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: