П'ятниця, 01 жовтня 2021 09:37

В Україні представили ексклюзивний вантажний автомобіль Scania

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, «Сканія Україна» анонсувала в Україні ексклюзивний вантажний автомобіль Scania P280 на базі шасі 4х2 з гаковим захватом і краном-маніпулятором для змінних кузовів від шведського виробника HIAB.

Автомобіль буде задіяний у комунальній сфері для збирання побутових відходів, зокрема для вивезення контейнерів різного типу. Обладнання справді унікальне та поки що не має аналогів в Україні.

Модель отримала базовий блок типу «HIDUO» з інтелектуальною системою «SPACE X4», яка включає систему захисту від перенавантажень «OLP» та сигналізує про: навантаження 90%, виникнення аварійних ситуацій, необхідність сервісного обслуговування.

Інтерфейс та кнопка аварійної зупинки розташовані з лівого боку крана-маніпулятора та на пульті дистанційного управління.

Управління краном-маніпулятором та системою стабілізації здійснюється за допомогою дистанційного пульту XSDrive на 10 функцій. Тут наявний універсальний захват KM 921 (системи «грибок» та «кільце»), а також пристрій для укладки захвату.

Слід відзначити також систему безпечного розміщення стріли «BDA», яка відслідковує її кут та положення під час складання і розкладання, автоматично блокуючи виконання операцій, що можуть призвести до пошкодження обладнання.

Нова вантажівка Scania має також зовнішній дисплей з електронною системою самодіагностики крана-маніпулятора, лічильником мотогодин та журналом фіксації помилок. Тут також встановлений LED прожектор для роботи в темну пору доби (з блоком реле та керуванням з пульта);

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, обслуговування автомобіля та обладнання здійснюється за контрактом MA. Доступ до пакету «Контроль» системи Scania FMS дозволяє слідкувати за місцезнаходженням автомобіля, планувати маршрути, контролювати експлуатаційні показники.

 

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: