Середа, 29 вересня 2021 10:48

Nissan представив нову лінійку комерційних автомобілів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Nissan представив в Європі нову лінійку легких комерційних автомобілів Townstar

Побудований на платформі Alliance CMF-C, абсолютно новий Townstar створювався фактично з нуля. На ньому вперше в Європі буде нанесений новий логотип марки Nissan.

Повністю електричний новий Townstar буде відображати естетичні риси Nissan Ariya, включаючи тонкі фірмові світлодіодні фари і аеродинамічний передній щиток.

Своєю чергою бензинова версія нового Townstar виділяється різким і динамічним зовнішнім виглядом завдяки решітці радіатора з візерунком блокування.

Завдяки акумулятору на 44 кВтг, інтелектуальній системі управління енергоспоживанням і тепловому охолодження акумулятора, електрична модель буде пропонувати потужність 90кВт (122 к.с.), 245 Нм крутного моменту і запас ходу 285 км.

Варіант з вдосконаленим бензиновим двигуном також буде доступний у вантажній і пасажирській версіях. Встановлений 1,3-літровий агрегат повністю відповідає останнім нормативам за викидами Euro 6d-Full і розвиває крутний момент 130 к.с. і 240 Нм.

Завдяки широкому спектру технологій безпеки, таким як система допомоги при бічному вітрі Side Wind Assist і система стабілізації причепа Trailer Sway Assist, новий Townstar забезпечує спокійне і впевнене керування автомобілем.

Інтелектуальне екстрене гальмування Intelligent Emergency Braking з функцією виявлення пішоходів і велосипедистів Pedestrian and Cyclist Detection і системою допомоги на перехрестях Junction Assist, а також парковка без допомоги рук Hands-Free Parking і інтелектуальний круїз-контроль Intelligent Cruise Control ставлять Townstar на передові позиції в цій категорії .

Nissan вперше інтегрує систему камер Around View Monitor (AVM) в сегмент компактних фургонів. Використовуючи набір камер, система відображає 360-градусний огляд простору навколо автомобіля.

Система допомоги водієві ProPILOT дозволяє автомобілю автоматично сповільнюватися до повної зупинки і прискорюватися, слідуючи за рухомим попереду автомобілем, а також утримуючи його в центрі смуги руху навіть на пологом повороті.

Новий фургон Townstar має вантажний простір до 3,9 м3 з поворотною перегородкою, і може перевозити дві європалети та до 800 кг вантажу, а силові агрегати дозволяють буксирувати причіп до 1500 кг.

Вантажний відсік має великі розсувні двері з боків, які полегшують розвантаження фургона, а ззаду можна вибрати французькі двері в пропорції 60/40 з відкриванням на 180 градусів або одні загальні двері.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, вантажний відсік також включає в себе інтелектуальні рішення для зберігання даних і спеціальне місце для бортових офісних інструментів.

 

 

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: