Понеділок, 13 вересня 2021 10:42

Ford Tourneo Custom в версіях Active і Trail перетворився на міні-кемпер

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на основі кросоверних моделей середньорозмірних фургонів Transit Custom і їх пасажирських аналогів Tourneo Custom - Trail і Active представили їх версії для тривалих подорожей.

 

Міні-кемпери розробив партнер Ford, компанія Westfalia Mobil.

У створенні цих машин її фахівці пішли за традиційною для подібного транспорту схемою - і розробили підйомну секцію даху, під якою розміщується велике спальне місце для двох осіб. Але якщо у більшості аналогів дах підіймається в передній частині, то у фордівських кемперів, навпаки, ззаду.

Всередині кемпера в версії Active простежується корабельна тематика. На підлозі - дерев'яний ламінат в яхтовому стилі, який ще й легко миється. В обробці - багато глянцевого пластика і алюмінію. Оббивка сидінь частково виконана з натуральної шкіри. \

Більш брутальний зовні Trail всередині оформлений в контрастних тонах. Наприклад, практично чорного кольору обідній стіл контрастує з білою обробкою кухонного блоку і шафи для одягу.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, поки обидва автомобілі представлені в якості прототипів, але їх серійні перспективи не виключені.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: