Середа, 08 вересня 2021 18:16

Універсал Logan нового покоління отримав «позашляховий» обвіс

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, популярний універсал Dacia Logan було вирішено перетворити на окрему модель, яка отримала назву Jogger

Новий сімейний автомобіль румунський бренд Dacia анонсувала ще в липні, і вже тоді було зрозуміло, що до прем'єри готують універсал на базі Logan третього покоління.

Тепер з'ясувалося, що новинку вирішено позиціонувати як окрему модель: її назвали Jogger. Онлайн-презентацію проведуть 3 вересня, а публічна прем'єра відбудеться 6 вересня на автосалоні в Мюнхені.

Dacia Jogger - це універсал підвищеної місткості з високим дахом, тобто його зробили в стилі Logan MCV першої генерації, який став донором для нашого Lada Largus. Швидше за все, нова румунська машина ще відзначиться збільшеними довжиною і колісною базою.

Крім того, офіційно оголошено, що Jogger запропонують як з п'яти-, так і з семимісним салоном. Нагадаємо, «другий» Dacia Logan MCV був «традиційним» універсалом з майже аналогічним тодішньому седану відстанню між осями і дворядним салоном.

Виходячи із тикерів помітно, що у Jogger є «кроссоверний» обвіс, плюс у встановлені на даху рейлінги вбудовані поперечки, які розкладаються без особливих зусиль.

Підкреслюється, що універсал підходить для поїздок за місто, так що поки незрозуміло, чи буде у нього «звичайна» версія без нефарбованого пластика по колу (попередник був доступний і у вигляді «кросовера» Stepway, і у вигляді стандартного «сараю »).

Нарешті, моделі дісталися вертикальні задні ліхтарі і підйомні багажні двері.

Jogger повинен отримати традиційну моторну гамму: європейцям «бюджетники» Dacia сьогодні доступні з бензиновим трьохциліндровими «атмосферником» 1.0 SCe (65 к.с.) і турбомотором 1.0 TCe (90 к.с.), ще є газова 100-сильна модифікація. Коробки (в залежності від двигуна) - п'яти- або шестиступінчаста «механіка», варіатор.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на даний час немає інформації про те, чи з'явиться такий універсал в лінійці материнської компанії Renault.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: