Четвер, 19 серпня 2021 10:37

Представили автодім на базі Fiat Ducato

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, німецька фірма Malibu, дочірнє підприємство компанії Carthago, нещодавно представила новий компактний автодом, побудований на основі фургона Fiat Ducato.

Оскільки працювати довелося з незмінним кузовом, планувальники внутрішнього простору влаштували всередині цього кемпера справжній «тетріс», застосувавши декілька незвичайних компонувальних рішень.

Наприклад, простір суміщеного санвузла було максимально зменшено - для його використання в якості душової біотуалет можна просто засунути в спеціальний відсік. Скоротили і зону кухні, зробивши 85-літровий холодильник вузьким і високим.

Завдяки цьому в задній частині невеликого, шестиметрового автобудинку вийшло організувати повноцінне спальне місце для двох осіб. А під підйомним наметом в зоні вітальні передбачається установка ще одного спального місця.

Втім, якщо клієнтам не потрібні додаткові місця, замість підйомної секції можна замовити великий панорамний люк.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, усі ергономічні хитрощі були спрямовані на економію і зменшення кінцевої вартості, щоб залучити більше клієнтів. Так, за переробку фургона в такий кемпер в стандартній комплектації просять трохи менше 50 тисяч євро.

 

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: