Понеділок, 16 серпня 2021 12:53

Представили оновлені легкові фургони 2022 року Fiat Doblo та Fiorino

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Fiat Professional оголосила про початок продажів оновлених легкових фургонів Fiat Doblo та Fiat Fiorino 2022 року.

Це вже четверте покоління Doblo, модель якого від 2000 року купили більше 1,8 мільйона клієнтів. Головним нововведенням Fiat Doblo став двигун MultiJet2 потужністю 90, 105 і 120 к.с., що відповідає екологічному стандарту Euro 6D-Final.

У салоні автомобіль оснащений системою запалювання Старт-Стоп та новою мультимедійною системою з екраном 7 дюймів та інтерфейсами Apple CarPay і Android Auto.

Новітня система з набором цифрових додатків Mopar Connect забезпечить контроль експлуатаційних показників, допомогу у випадку крадіжки транспортного засобу, технічний супровід і управління маршрутизацією для комерційного використання автомобіля.

Вантажопідйомність Fiat Doblo czuf’ однієї тони з максимальним внутрішнім об’ємом до 5,4 м3. Виробник пропонує позашляхову версію Trekking для моделей Doblo Cargo, Doblo Cargo Maxi та Doblo Combi, яка відрізнятиметься збільшеним кліренсом, пластиковим обвісом та розширеними функціями.

Fiat Fiorino також отримав новий турбодизельний двигун 1.3 MultiJet2 потужністю 80 і 95 к.с. екологічної норми Euro 6D-Final.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, вантажопідйомність меншого брата Doblo сягає 610 кілограмів, а корисний внутрішній об’єм до 2,8 м3.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: