Неділя, 15 серпня 2021 10:49

Британія розпочала масштабний урядовий проект із тестування електровантажівок

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, проект покликаний допомогти транспортним компаніям Великобританії плавно перейти на електричні вантажні автомобілі.

Щоб допомогти операторам розрахувати обсяг необхідних інвестицій і оцінити переваги використання вантажівок з нульовим рівнем викидів, Міністерство транспорту розробило кампанію зі сприяння транспортної галузі в переході на екологічний транспорт.

Проект є частиною урядових випробувань автомобільних вантажоперевезень з нульовим рівнем викидів. Для тестування було обрано електровантажівки DAF.

В рамках випробувань обладнання для реєстрації даних встановлять на 20 шасі 19-тонних електричних вантажівок DAF LF. Отримана інформація буде використовуватися для програми Міністерства транспорту Великобританії щодо заохочення використання акумуляторних електромобілів в комерційному транспорті.

Інтерактивний сайт допоможе майбутнім операторам автопарків прийняти рішення про покупку, він також покликаний стимулювати продажі електричних вантажівок.

Реальні дані допоможуть державним і приватним операторам краще зрозуміти сильні сторони, процеси і варіанти схем впровадження в автопарки вантажних автомобілів з нульовим рівнем викидів.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, різні підрозділи державної служби охорони здоров'я Великобританії будуть використовувати для тестування 11 електричних вантажівок DAF LF. Ще дев'ять автомобілів передадуть місцевим органам управління для використання в області переробки відходів і доставок вантажів в школи.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: