Четвер, 29 липня 2021 11:53

Вітчизняний виробник виготовив самоскид підвищеної вантажопідйомності на шасі Dongfeng

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, для самоскида, потужністю 6,5 тонн, Завод спецтехніки «Техкомплект» використав китайське шасі Dongfeng EQ3165 І

У портфелі брендів вантажних шасі, використовуваних для монтажу фірмових надбудов Заводу спецтехніки «Техкомплект», нове якісне поповнення. До раніше використовуваних китайських вантажних шасі додався вантажний бренд Dongfeng.

На базі шасі цієї відомої торгової марки виготовлено новий фірмовий самоскид «Кошманівець» з тристороннім розвантаженням, який можна придбати безпосередньо на заводі або звернувшись до офіційного постачальника таких шасі в Україну, компанію «Техноторг».

Це традиційна модель самоскида з універсальним розвантаженням на три сторони і подвійними відкидними та знімними бортами, розрахована на перевезення сипучих продуктів, об'ємом до 11 кубометрів.

Завдяки високому значенню повної маси базового шасі 16 тонн, цей кузов розрахований на вантажопідйомність до 6,5 тонн, що дозволяє вважати цю модель «Кошманівця» на базі Dongfeng найпотужнішою в модельному ряду самоскидів Заводу спецтехніки «Техкомплект».

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, до недавнього часу самоскид з найбільшим ресурсом кузова (обсяг 11 кубометрів і вантажопідйомність 6 тонн) випускався на 12-тонному вантажному шасі МАЗ-4381.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: