Субота, 17 липня 2021 11:43

Schmitz Cargobull тестує новий електричний напівпричіп-рефрижератор

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Schmitz Cargobull запустив в польові випробування новий повністю електричний напівпричіп-рефрижератор S.kOe COOL SMART.

Schmitz Cargobull передав в польові випробування орендній компанії TIP Trailer Services прототип електричного напівпричепа S.kOe COOL SMART, який разом із тягачем з нульовим рівнем викидів і за допомогою логістичного оператора Cornelissen Group буде здійснювати чисту без викидів і безшумну доставку продуктів в супермаркети нідерландської мережі Albert Heijn.

Новий рефрижераторний причіп S.kOe COOL SMART має електричну вісь і повністю електричну холодильну установку S.CUe з вбудованою силовий електронікою і акумуляторною системою, встановленою на опорі вітряка замість бака з дизельним паливом.

Повністю електрична холодильна установка S.CUe призначена для беземісійного охолодження і нагрівання вантажу.

Крім того, електрифікована вісь напівпричепа Schmitz Cargobull S.kOe рекуперує енергію в процесі гальмування, поповнюючи акумуляторну батарею і скорочуючи час підзарядки акумулятора через електромережу.

Також в стандартній комплектації напівпричіп S.kOe оснащений інтегрованою телематичною системою TrailerConnect від Schmitz Cargobull, яка може використовуватися для моніторингу стану заряду акумулятора, що залишився, та запасу ходу.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, напівпричіп має гідроборт Dhollandia, який швидше за все також має привід від акумуляторної системи.

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: