Вівторок, 29 червня 2021 16:59

Renault Trucks оголосила дату світової прем’єри моделей T, C, K

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Renault Trucks 8 липня 2021 року під час онлайн-заходу представить оновлення модельного ряду T, T High, C і K.

Це буде унікальна можливість дізнатися про суттєві зміни у вантажівках з точки зору підвищення ефективності та продуктивності, а також поліпшення комфорту і безпеки водіїв.

Після офіційної прем’єри нових моделей T, T High, C і K, яка була організована в унікальному форматі відеогри Euro Trucks Simulator 2, компанія Renault Trucks запрошує всіх, хто цікавиться її діяльністю, на онлайн-захід для реального показу оновлень та змін, що були внесені до вантажівок.

Захід відбудеться 8 липня 2021 року на спеціальній платформі з можливістю вибору зручного часу участі – о 14:00 або о 20:00 за київським часом: https://tckevolution.renault-trucks.com/en.

Учасників ознайомлять з новими вантажівками і новими сервісами, запропонувавши переглянути декілька презентацій.

Зокрема презентацію Бруно Блена, президента Renault Trucks, і Флоранс Сімоне, віце-президента з післяпродажного обслуговування і сервісу. Пол Дентрі, директор з дизайну Renault Trucks, відкриє двері до легендарного «Залу дизайну» і презентує оновлення, що були зроблені як всередині кабіни вантажівок, так і ззовні.

Крім оригінальної версії презентацій англійською, будуть доступні записи чотирнадцятьма мовами.

Також буде оголошено переможця у міжнародному конкурсі дизайну, що був організований Renault Trucks і SCS Software в рамках відеогри Euro Trucks Simulator 2.

Наприкінці заходу, о 20.30, учасникам зможуть підключитися до акаунту Twitch у програмі SCS від розробника Euro Trucks Simulator 2 для визначення ексклюзивного переможця міжнародного конкурсу дизайну Renault Trucks T High Evolution.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, переможець, який буде обраний з п’яти фіналістів шанувальниками бренду Renault Trucks в соціальних мережах, зможе наживо побачити втілення власного дизайну у реальній моделі вантажівки.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: