Четвер, 03 червня 2021 09:26

IVECO представила нове покоління тягачів S-WAY

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, через два роки після прем'єри компанія IVECO випустила оновлену версію свого тягача S-WAY, яка відзначається поліпшеними технічними характеристиками.

Нова вантажівка оснащена передовими технологічними рішеннями, які підвищують паливну ефективність автомобіля до 3%.

Новий модельний ряд IVECO S-WAY був розроблений з метою знизити вартість утримання автомобілів для власників автопарків і одночасно підвищити їх продуктивність.

Завдяки новій лінійці двигунів і заднього моста останнього покоління, використанню передових технологій та інноваційних послуг, виробник додатково знизив витрату палива S-WAY, яка і без того була однією із найнижчих на ринку.

Нова лінійка двигунів відповідає нормам викидів Euro 6/E і схвалена для використання 100% біодизеля другого покоління, такого як HVO (гідроване рослинне масло).

Модельний ряд Cursor 13 розширено двома новими модифікаціями, потужністю 490 к.с. і 530 к.с. Ефективність двигунів Cursor 11 і Cursor 13 була підвищена за рахунок збільшення ступеня стиснення і нової стратегії управління згорянням.

Також з'явилося нове передавальне відношення ведучого моста 2,31 при стандартному розмірі задніх шин. Тому завдяки поєднанню більш ефективного процесу горіння і нового моста, флагманський IVECO S-WAY 490 витрачає на 3% менше палива, ніж його попередник.

Підвищенню паливної ефективності також сприяють додаткові функції. До них належать новий режим Eco Mode для автоматичної системи кондиціонування повітря, який усуває непотрібне поглинання енергії, і нові аеродинамічні накладки, які ще більше покращують повітряний потік навколо кабіни.

В S-WAY нового покоління виробник пропонує інноваційну послугу IVECO Driver Pal - бортовий голосовий помічник, створений на базі Amazon Web Services. Сервіс дозволяє водієві взаємодіяти з автомобілем, його системами управління, диспетчерською службою IVECO і всіма функціями управління автопарком за допомогою голосових команд через Amazon Alexa.

IVECO Driver Pal також забезпечує зв'язок зі спільнотою водіїв за допомогою функції MYCOMMUNITY, дозволяючи обмінюватися повідомленнями з іншими водіями, які перебувають на маршруті або поблизу пункту призначення.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, версії зі стисненим природним газом (CNG) та зрідженим природним газом (LNG) оснащені новим інтелектуальним обладнанням, таким як компресор зчеплення і насос рульового управління зі змінною витратою, щоб додатково знизити витрату палива.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: