Середа, 26 травня 2021 13:29

Представили автодім на базі вантажівки Volvo

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, німецька компанія Unicat представила автодім, який побудований на базі вантажівки Volvo.

Новинка виконана в стилі лофт, і має чимало позашляхових елементів, зокрема, режим краба (рух по діагоналі). Німецький виробник автобудинків - компанія Unicat, називає своє нове творіння IN36HD, і це більше, аніж просто величезна вантажівка з житловим відсіком.

Взявши за основу вантажівку Volvo, Unicat оснастила її чотирма незалежними підвісками з гідростатичною системою, що зробило автодім підходящим для використання навіть в умовах суворого бездоріжжя.

Понад те, машина оснащена системою рульового управління на всі чотири колеса.

Unicat IN36HD може виконувати ті ж маневри, що і електрична версія легендарного Hummer, що дуже корисно, враховуючи розмір цього автобудинку.

Вантажівка має довжину 8 775 мм без кріплення для велосипеда, ширину 2 492 мм і висоту 3 976 мм. Кріплення для велосипеда збільшує довжину ще на 580 мм, плюс є висувна решітка для кріплення різноманітного устаткування.

Споряджена маса IN36HD з заповненими прісною водою і паливом баками становить 17 200 кг.

Крім житлових приміщень, новітній Unicat має функцію підйомного даху, яка перетворює будинок на колесах в житловий простір типу лофт. У ньому багато місця і навіть відкривається кілька вікон, коли піднімається дах.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, цей будинок на колесах розрахований на шість місць всередині і має дві стаціонарні ліжка.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: