Четвер, 13 травня 2021 13:05

Volvo Trucks представила ексклюзивну серію тягачів FH

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Volvo Trucks презентувала ексклюзивну лімітовану серію Volvo FH16 «Iron Edition».

У цьому «Залізній виданні» шведи акцентували увагу до історії бренду Volvo. Емблема Volvo - коло зі стрілкою ♂ в правому верхньому куті вважається стародавнім алхімічним символом заліза.

Саме цей символізм мали на увазі засновники бренду Volvo, коли вони шукали для себе логотип фірми в 1920 році. Шведи вибрали саме стародавнє позначення заліза, бажаючи апелювати до твердості і міцності цього металу.

Ця емблема збереглася і використовується і сьогодні на автомобілях цієї марки, і в тому числі, і на вантажівках Volvo Trucks. Ось так, власне, і пояснюється поява флагмана Volvo FH16 у виконанні «Iron Edition».

«Залізне видання» буде випущено винятково в конфігураціях з 16-літровими двигунами. Таким чином, можна вибирати між потужністю 550, 650 або 750 к. с.

Для кабіни передбачені два спеціальних кольори фарбування, а саме чорний матовий або бірюзовий (океанічний) металік.

В інтер'єрі можна розраховувати на особливий малюнок чорної шкіряної оббивки, яка покриває сидіння, кермо і дверні бокси.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, кожен екземпляр обмеженої серії матиме повний пакет додаткового обладнання, що включає світлодіодні фари, алюмінієві диски коліс та численні доповнення в області електроніки і комфорту.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: