П'ятниця, 30 квітня 2021 11:35

Представили величезний автодім на шасі Scania

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, бельгійська компанія STX Motorhomes, що спеціалізується на створенні автобудинків, нещодавно побудувала розкішну «дачу» на шасі Scania 580 S V8.

Основа автобудинку - це шасі Scania з кабіною з модельного ряду «S», оснащене V-подібним, 8-ми циліндровим двигуном, потужністю 580 л. с. Мотор агрегатований із новітньою автоматизованою коробкою передач Scania Opticruise G33.

Даний кемпер призначений для того, щоб декілька людей могли в ньому подорожувати по дорогах, комфортно відпочивати і отримувати відмінні враження. Тобто, ця модель буде зручним транспортним засобом, наприклад, для сім'ї з чотирьох осіб.

Кузов автобудинку обладнаний системою розширення по правій стороні. Це рішення дозволяє збільшити площу вітальні на стоянці, і отримати більший внутрішній простір.

Всередині є спальня з великим ліжком, шафами, полицями для речей і кондиціонером. Далі, немаленька ванна кімната, в якій розміщений умивальник, душова кабіна і туалет.

Кухня включає раковину для миття посуду, холодильник, морозильник, електропіч з конвективним обігрівом, плиту, мікрохвильову піч, кавоварку, а також сховище для їжі і води.

У кемпері змонтована продумана система внутрішнього освітлення на основі світлодіодних ламп, що робить перебування в приміщеннях дуже зручним. У комфортабельному салоні і спальні встановлені РКІ телевізори.

Крім того, в інтер'єрі вбудовано розкішні та водночас зручні меблі, а також потужна акустична система.

Всі паливні баки і танки для зберігання води обладнані теплоізоляцією, розрахованою на низькі температури. Теплоізоляція всього корпусу, а також повітряний кондиціонер і незалежний обігрівач, здатні підтримувати оптимальну температуру всередині приміщення.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, ще одна особливість моторхоума, яка робить цей будинок на колесах затишним і зручним - це простора вітальня зона, яка швидко трансформується в їдальню.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: