Середа, 28 квітня 2021 11:24

Volvo придбала швейцарського виробника електровантажівок

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Volvo Group купує 60% акцій швейцарської компанії Designwerk Technologies, яка виготовляє власні електровантажівки на базі існуючого модельного ряду Volvo Trucks.

Сьогодні Designwerk Technologies випускає електромобілі під брендом Futuricum, високовольтні зарядні пристрої та ємні акумуляторні батареї.

Будучи інноваційною компанією, Designwerk Technologies працює в режимі оперативного зворотного зв'язку з клієнтами і постійно вдосконалює свої пропозиції.

Нещодавно Volvo почала просувати власну лінійку електричних вантажівок, які мають діапазон дії до 300 км без підзарядки. Однак електричний Futuricum, зібраний на шасі Volvo FM, вже досяг позначки в 380 км. Також  розпочалося тестування двовісного Futuricum (Volvo FH) з дальністю поїздки 760 км.

Окрім цього, Designwerk Technologies отримала в Швейцарії дозвіл на збільшення довжини (на 1 м) електротранспортного засобу, щоб розмістити за кабіною сідельного тягача додаткові батареї.

Таким чином, це придбання може стати для Volvo засобом поліпшення власного електромобільного пропозиції.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, після того, як угода буде здійснена, технології Designwerk Technologies можуть бути реалізовані в електровантажівках Volvo. Компанії почнуть обмінюватися досвідом і ноу-хау своїх інженерів.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: