Середа, 03 березня 2021 12:49

Представили обмежену партію ексклюзивних IVECO S-Way

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у Франції презентували унікальні IVECO S-Way Exclusivo, випущені у кількості всього лише 5 одиниць

Компанія IVECO долучилася до тенденції створення ексклюзивних модифікацій флагманських вантажівок, котра нині набирає обертів у Європі. Так, у Франції продемонстрували флагмана IVECO S-Way із оригінальним дизайном. Новинка, випущена у кількості всього лише 5 машин, отримала промовисту назву Exclusivo.

Ініціатором та виконавцем ексклюзивного проекту виступив французький дилер IVECO – компанія SDVI.

Нещодавно SDVI повідомила, що підготує тільки п'ять одиниць IVECO S-Way в версії Exclusivo. Отже, замовити оригінальні тягачі можна буде з двигунами потужністю 480, 510 або 570 л. с. Автомобілі «взують» в алюмінієві диски Alcoa, а на підлогу в кабіні покладуть спеціальні килимки. У білих вантажівок з'являться яскраві червоні вставки. Над лобовим склом помітна елегантна неіржавіюча труба зі світлодіодними променями.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, кожен з п'яти випущених IVECO S-Way Exclusivo отримає табличку з серійним номером, яка буде прикріплена до приладової панелі.

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: