Середа, 17 лютого 2021 10:27

Geely представила новий сідельний тягач на метанолі

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Geely більше відома, як виробник легкових автомобілів, але кілька років тому компанія розробила і почала просувати моделі вантажівок, оснащених метанольними двигунами.

З точки зору впливу на навколишнє середовище, метанольний двигун має величезну перевагу, оскільки він робить на 80% менше викидів NOx, аніж дизельний і навіть газовий двигуни, і при цьому майже не виділяє макрочастинок.

Минулого року Geely допрацювала систему нейтралізації до необхідного сьогодні рівня Євро-6. Тому на ринок буде виходити повністю адаптований до нових екологічних норм сідельний тягач Yuan Cheng M100 (6х4). Автомобіль обладнаний 12,54-літровим метанольним двигуном з максимальною потужністю 460 к.с. і 12-ступінчатою механічною коробкою передач Fast Gear 12JSD220TA.

У комплектацію автомобіля входять 7-тонна передня вісь; 18-тонний провідний тандем; два сталевих паливні баки з об'ємом 400 + 400 літрів (алюмінієвий сплав не підходить для зберігання метанолу); дискові гальма WABCO з функцією АБС, круїз-контроль і автономний обігрівач.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, максимальна швидкість транспортного засобу сягає 105 км/год.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: