Вівторок, 02 лютого 2021 11:00

Відомий китайський виробник представив флагманський тягач на базі IVECO

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, китайське СП SIH (SAIC-Iveco Hongyan Commercial Vehicles Co. Ltd) представило цілу серію нових і модернізованих вантажівок.

Серед новинок чільне місце посідає новітній флагманський сідельний тягач SAIC Red Rock Genlyon Н6 560 6×4 (модель CQ4257SD13334).

Автомобіль призначений для роботи в складі магістрального автопоїзда повною масою 40 тонн. Так само, як і попередні моделі, новинка переважно оснащується вузлами і компонентами, виготовленими за технологіями компанії IVECO.

Тягач обладнаний 12,82-літровим двигуном SAIC Red Rock (ліцензія Cursor 13) SC13E560Q6, що розвиває максимальну потужність 560 л. с. (крутний момент 2600 Нм) і виконують вимоги стандарту Євро-6.

Мотор агрегатується із 12-ступінчастою механічною коробкою передач Fast C12JSDQXL260TA. Для шанувальників високошвидкісної логістики вантажівка отримала ведучий міст із передавальним відношенням 3,083. Серед встановлених систем і вузлів варто згадати пневматичну підвіску шасі з електронним управлінням ECAS, алюмінієві колісні диски, 810-літровий паливний бак, дискові гальма і систему АБС, електронну систему курсової стійкості ESP, подушки безпеки, GPS-навігацію, систему комплексної діагностики і моніторингу, систему контролю тиску в шинах, а також мініатюрні камери дистанційного спостереження, встановлені в корпуси дзеркал заднього виду.

Зовнішній вигляд автомобіля, в порівнянні з попередником, помітно змінився. В цілому, можна сказати, що новий Genlyon H6 став виглядати більш сучасно і естетично. Основні зміни особливо помітні за новими блок-фарами. У них була збільшена світлова лінза, а всередині фари з'явилися світлодіодні ходові вогні.

В інтер'єрі H6 можна помітити застосування більш якісних оздоблювальних матеріалів, включаючи шкіру. Сидіння мають пневматичну підвіску, безліч регулювань, а також вентиляцію і підігрів.

Змінилася центральна консоль. Тепер водієві буде зручніше користуватися кнопками, інстальованими в консолі.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, також звертає на себе увагу наявність оновленого багатофункціонального рульового колеса, системи автоматичного кондиціонування повітря, холодильника, обігрівача і електричних склопідйомників.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: