Четвер, 28 січня 2021 14:40

Вантажівки Dongfeng активно заявили про себе на ринку України

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в 2020 році в Україні активно про себе заявила вантажна техніка Dongfeng Trucks, представлена ​​у важкому, середньотонажному і легкому сегментах ринку.

Як SpecMachinery.com.ua вже розповідав, в 2019 було підписано дилерську угоду між одним з найбільших світових автовиробників Dongfeng Commercial Vehicles Co., LTD та українською компанією ТОВ «Голекс». Завдяки цьому на українському ринку з'явилась вантажна техніка Dongfeng Trucks, представлена ​​у важкому, середньому і легкому сегментах ринку.

Нагадаємо, Dongfeng Trucks - спільне підприємство Dongfeng Motor Corporation і шведської групи компаній Volvo по випуску комерційної техніки (повна назва Dongfeng Commercial Vehicles Co Ltd. (DFCV). Це один з найбільших світових автомобільних виробників не тільки в Китаї, але й на глобальному рівні.

До речі, назва Dongfeng означає по-китайськи «Східний вітер» і правильно вимовляється як «Дунфен».

У глобальному рейтингу Fortune Global 500 корпорація Dongfeng Motor займає 65 місце серед найбільших світових компаній за 2020 рік.

Компанія була заснована в 1969 році. На сьогодні виробничі потужності компанії включають 15 заводів і філій, а також один з найбільших науково-дослідних центрів з власним полігоном. У компанії працює 29 000 чоловік.

Dongfeng

Маючи такі набутки, дебют в Україні також виявився досить вдалим. Завдяки вдалому співвідношенню ціни та якості продукції, і не дивлячись на непростий 2020-й рік, техніка Dongfeng Trucks користувалася популярністю в українських покупців.

Крім того, спочатку компанія-дистриб'ютор зробила ставку на співпрацю з українськими виробниками навісного обладнання, в тому числі самосвальних і бортових кузовів «Алеко», що дозволило запропонувати ринку оптимальні специфікації, з урахуванням особливостей нашого ринку.

Як повідомили в прес-службі компанії «Голекс», офіційного дилера Dongfeng Commercial Vehicle Co., Ltd, найбільшим попитом в минулому році вантажівки Dongfeng користувались в дорожньо-будівельному секторі.

Одразу п’ятнадцять 4-вісних самоскидів DFH 3440 з кузовами «Алеко», обсягом 25 куб.м було поставлено до Дніпропетровської області. Для роботи в кар'єрі замовник обрав 3 самоскиди 6х4 DFH 3330. У Тернопільську область виїхали працювати два 3-вісних самоскиди DFH 3330 на будівництво доріг.

Ще один такий самоскид був поставлений в КП «Водоканал» Запорізької області. Усі самоскиди були обладнані кузовами українського виробництва заводу «Алеко» (гідравліка Hyva, підігрів платформи, обсяг 20-25 куб.м.).

Dongfeng

Крім того, машини Dongfeng широко затребувані в аграрному секторі. Відразу 22 самоскиди на 3-вісному шасі DFH 3330 було поставлено в Кіровоградську область, ще 11 самоскидів-контейнеровозів поїхали працювати в Харківську область, по одному самоскиду придбали агрогосподарства в Черкаській, Донецькій та Запорізькій областях. На всі ці автомобілі також були встановлені кузови «Алеко».

Знайшли своїх покупців і легкі пікапи Dongfeng C32, вантажопідйомністю 1 т і об'ємом кузова - 1,3 куб.м.

Наприкінці минулого року модельний ряд Dongfeng в Україні розширився за рахунок середньотонажних шасі DFA 1090 (повна маса 9 т) і DFH 5120 (повна маса 12 т), мінівенів С35 і пікапів ZN 1 035 (Rich 6) з двигунами Nissan.

В цьому році модельний ряд поповниться сідельними тягачами DFL 4181 з двигунами Renault dCi на 450 к.с. і 14-ст КПП Volvo, шасі Road Truck з колісною формулою 6х4 і збільшеною колісною базою, а також повнопривідним шасі 6х6.

Такий широкий модельний ряд дозволить запропонувати на шасі Dongfeng популярні варіанти спецтехніки, які буде відрізняти дуже вигідне співвідношення ціни і якості.

На всю техніку надається гарантія в Україні: 2 роки без обмеження пробігу.

Вантажна техніка Dongfeng Trucks використовується для різних цілей по всьому світу, виконуючи завдання від міжнародних магістральних перевезень до регіональних і внутрішньоміських. Потужні силові агрегати, міцні шасі, високі робочі характеристики і надійність - є відмінними рисами вантажної техніки Dongfeng.

Автобусний модельний ряд включає 12 серій і більше 50 варіантів компонування довжиною від 5,5 м до 10,5 метра, включаючи міські, міжміські та шкільні автобуси.

При випуску автобусів і вантажної техніки компанія Dongfeng використовує новітні технології, обладнання та економічні методи виробництва. Потужності компанії дозволяють випускати до 200 000 важких і середньотоннажних вантажівок, 28 000 автобусів, 120 000 двигунів і 60 000 коробок передач щорічно, а також збирати мости, компоненти шасі, кабіни та ін.

Додамо, що компанія Dongfeng Trucks розробляє власні конструкції автомобілів та використовує ноу-хау завдяки співпраці з всесвітньо відомими компаніями-постачальниками автомобільних компонентів - Dana, FAST, ZF, Cummins та ін. Завдяки цим перевагам китайська вантажна техніка Dongfeng популярна у всьому світі.

Dongfeng Motor Corporation має спільні підприємства з Volvo, Nissan, Cummins, Dana, Honda, Kia і Peugeot-Citroen.

Більш детальну інформацію про технічні характеристики, комплектацію та умови придбання вантажної автотехніки Dongfeng в Україні можна отримати по т. +38 (044) 360 59 77, +38 (050) 489 32 14, та на сайті www.dongfeng-trucks.com.ua

А також шукайте нас в соцмережах: Facebook Dongfeng Trucks Ukraine

Youtube-канал Dongfeng Trucks Ukraine




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: