Субота, 06 лютого 2021 14:10

Schmitz Cargobull випустила нову лінійку «еко-причепів»

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, мова про лінійку причепів Ecogeneration, покликану знизити рівень споживання пального та обмежити шкідливі викиди в атмосферу.

Компанія Schmitz Cargobull розробила аеродинамічний кузов для тентованих причепів S.CS, який забезпечує економію палива до 5%. Пропонуються три версії нових причепів: EcoFIX, EcoFLEX і EcoVARIOS.

Нова концепція відкидного даху EcoGeneration надає автопоїзду аеродинамічної форми і знижує опір повітря. Дах легко піднімається і не вимагає багато часу. Ця концепція пропонує потенційно високу економію без додаткових витрат, особливо при транспортуванні важких, але більш низьких вантажів.

Кузов EcoFIX - оптимальне рішення для транспортування горизонтальних, пласких і важких вантажів. Завдяки зменшеній вазі і жорсткій задній частині автомобіля загальна висота попереду становить чотири метри. Автомобіль з оптимізованим корисним навантаженням пропонує альтернативу економії палива завдяки зменшеній вазі і аеродинамічній конструкції.

Ecoflex має гнучкий розсувний дах в задній частині. У повністю піднятому стані загальна висота спереду і ззаду становить чотири метри. Водночас висота бокової завіси адаптується до корпусу з можливістю гнучкого підйому задньої частини, коли потрібен повний вантажний обсяг. Ідеально підходить для перевезення генеральних вантажів і напоїв.

Напівпричіп EcoVARIOS - рішення для перевезення великих обсягів і в автомобільній промисловості для перевезення трьох піддонів. І передня, і задня частини корпусу гнучко регулюються. Цей варіант пропонує внутрішню висоту 3 метри і загальну зовнішню висоту - 4 метри. Цей причіп економить пальне, коли не потрібна загальна висота салону в три метри.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, всі варіанти Eco підходять як для заднього, так і для бічного завантаження. Кріплення, навантаження і розвантаження вантажу можна проводити звичайним способом без додаткових робіт.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: