П'ятниця, 15 січня 2021 18:09

Стартувало виробництво нового шарнірно-зчленованого самоскида

Як передає SpecMachinery.com.ua, данський виробник будівельної техніки - компанія Hydrema оголосила про запуск у виробництво нового шарнірно-зчленованого самоскида моделі 912G.

Новинка комплектується більш досконалим 4,5-літровим двигуном Cummins В 4.5, що видає максимальну потужність 108 кВт (147 к.с.) і розвиває крутний момент 600 Нм. Силовий агрегат виконує вимоги екологічного стандарту Stage V за допомогою систем нейтралізації ОГ - DOC, DPF і SCR.

Мотор агрегатований зі 6-ступінчастою автоматичною коробкою передач ZF WG 115 ERGO POWER. При цьому Hydrema стверджує, що конструкція моторного відсіку була перероблена, і це дає змогу спростити технічне обслуговування будівельної машини, забезпечивши механікам доступ до фільтрів і контрольних точок просто з рівня землі.

Самоскид обладнаний платформою з корисним об'ємом 5,6 м3. При перекиданні вона піднімається на кут 75° за 6 секунд. Опційно виробник пропонує поворотний вузол MultiTip, який дозволяє проводити розвантаження кузова вбік. Також в списку опцій наявні додаткове світлодіодне освітлення, обігрівач Webasto, вентильоване сидіння оператора на підвісці і навісний пристрій спереду, для кріплення щітки або відвалу.

Споряджена маса Hydrema 912G не перевищує 7210 кг, а вантажопідйомність машини становить 10 тон. Слід відзначити, що самоскид комплектується шинами низького тиску з розмірністю 600/55-26,5. З урахуванням невеликої його маси виходить досить низький питомий тиск на грунт - 123 кПа.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, машина при бажанні може бути замовлена ​​в якості шасі, що дозволяє замість самоскидного кузова встановити резервуар для води або розкидач солі та піску.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: