Четвер, 17 грудня 2020 15:37

Новий фургон Iveco Daily: незалежний огляд

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Iveco Daily був оновлений із використанням нових технологій. Пропонуємо вам враження експертів британського порталу autoexpress.co.uk

Фургон Iveco Daily не сильно змінився в зовнішньому вигляді з моменту оновлення в 2016 році, але в 2019 році італійський надпотужний фургон був вчергове оновлений. Модель отримала більш екологічні двигуни, поліпшений інтер'єр, окремі технічні зміни і повний набір засобів активної безпеки та систем допомоги водієві.

Iveco Daily залишається одним з небагатьох фургонів на ринку, в яких використовується окреме шасі і конструкція кузова. Натомість конкуренти використовують цільну конструкцію, тому зазвичай можуть перевозити менші вантажі. Так, Daily може транспортувати вантажі від 3,3 до 7 тон, в залежності від специфікації і типу кузова. Для порівнянні у одного із основних конкурентів вантажопідйомність становить від 3,5 до 5,5 тон.

Сучасні можливості підключення здійснюються за допомогою системи Iveco Daily Business UP, яка може забезпечити поглиблену телематику, віддалену діагностику і навіть усунення низки потенційних проблем по бездротовій мережі.

Daily оснащений великим вибором великих чотирициліндрових дизельних двигунів. Варіант з об'ємом двигуна 2,3 літра потужністю 116, 136 або 156 к.с. пропонується в легких версіях, а моделі для важких умов експлуатації передбачають дві останні потужності. Всі вони доступні із восьмиступінчастою автоматичною або шестиступінчастою механічною коробкою передач.

3-літровий дизель потужністю 160, 180 або 210 к.с. також пропонується із різними коробками передач. Цей двигун навіть доступний в модифікації для роботи на стиснутому природному газі (СПГ) - потужністю 136 к.с. і обертовим моментом 350 Нм - в моделі Daily Natural Power.

Низка систем допомоги водієві були додані в межах поновлення Daily 2019. До них належать вдосконалені системи екстреного гальмування Iveco і City Brake PRO, адаптивний круїз-контроль з підтримкою черги, активна допомога при утриманні смуги руху і допомога при бічному вітрі.

Електричне стоянкове гальмо - ще одна нова функція, а також додаткові світлодіодні фари, система управління спуском з пагорба, рульове управління в режимі City Mode і Traction Plus - система, яка допомагає знайти зчеплення з дорогою на нестійких поверхнях.

Однією із найбільших механічних змін останнього Daily, порівняно з його попередником, є електричний підсилювач рульового управління, доданий для підвищення економії пального і забезпечення можливості впровадження сучасних активних систем допомоги водієві. Нове рульове управління домінує при водінні і це буде першим, що помітить більшість власників, які переходять зі старих моделей, оскільки керувати машиною стало ще зручніше.

Як передає SpecMachinery.com.ua, новий Iveco Daily використовує вже знайомі технологічні рішення і покращує їх. Адже власники цього фургона були задоволені тим, що попередня модель поєднує в собі високий крутний момент двигуна, хороші автоматичні коробки передач, відмінну керованість і надійне шасі – у оновленій моделі це все збереглося і вдосконалилося.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: