П'ятниця, 04 грудня 2020 11:00

«Техкомплект» пропонує самоскиди та паливозаправники за літніми цінами

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Завод спецтехніки «Техкомплект» не підвищує вартість своїх популярних моделей техніки у гривневому еквіваленті, незважаючи на зростання курсів іноземних валют.

Нині провідний вітчизняний виробник спецтехніки формує замовлення на зиму 2021 року. При цьому наголошується, що ціни на нові самоскиди та паливозаправники лишилися на рівні літа 2020 року.

Зокрема, це самоскиди на базі ГАЗ та МАЗ, вантажопідйомністю 4-5 т та місткістю кузова із надставними бортами до 10 кубометрів. Самоскиди мають можливість трьохстороннього розвантаження.

Своєю чергою акційні паливозаправники можуть монтуватися на шасі широкого спектру виробників: МАЗ, JAC, IVECO, MAN та ін. Це машини, оснащені цистернами «валіза» із обліком пального, які можуть перевозити від 4 до 20 кубометрів нафтопродуктів.

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, Завод спецтехніки «Техкомплект» пропонує на ці категорії своєї продукції дуже лояльні ціни, не перераховуючи їх згідно до зміни курсу валют та інших факторів.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: