Субота, 14 листопада 2020 16:00

IVECO робить ще один крок до водневих вантажівок

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, IVECO та FPT Industrial, які входять до складу CNH Industrial, уклали меморандум про співпрацю із провідним енергетичним оператором, компанією Snam. Угода передбачає спільний розвиток використання у якості автомобільного пального природного газу, біогазу та водню.

Результатом угоди мають бути бізнес-рішення для легких та важких комерційних автомобілів, а також автобусів – передає SpecMachinery.com.ua. Вони включають як конструктивні інновації, так і відповідний розвиток інфраструктури для нормального функціонування вантажного і пасажирського транспорту на альтернативних видах пального. Проект загалом є дуже масштабним і передбачає реалізацію проектів у різних сферах, наприклад, громадському транспорті та комунальному секторі.

Цікаво, що технологічні новації впроваджуватимуться поступово. Алессіо Тореллі, генеральний директор Snam4Mobility: «Ми прагнемо посилити роль природного газу як рішення для зменшення викидів, та розвивати використання біометану, а згодом і водню, як ключові рішення для важких транспортних засобів у майбутньому».

Із аналогічними оптимістичними заявами виступили і представники FPT Industrial та IVECO. Очевидно, розвиток інфраструктури для водневого транспорту – це справа не дуже віддаленої перспективи, і серйозні зміни можна буде побачити вже за чотири-п’ять років.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: